learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Ikan


Salam pagi jumaat...fuh... jenuh jugak nak menghasilkan satu dudel versi baru ni...huhhuhu... mungkin sebab pertambahan efek pada dudel ni membuatkan masa yang lebih diperlukan berbanding dodol sebelum ni..huhuhu... baiklah, kali ni dudel lelaki diserahkan kepaka ikan (eh ikan pun ade blog ke..???).

kalau nak tahu, ikan ni dah request lama dah dudel dari alif, masa bulan puasa tahun lepas tak silap. Ikan ni jugak ade hadiahkan dudel kepada alif. Alif dah simpan dalam Senarai Hadiah kat tab kat atas tuh...  maaflah sebab lama sangat baru reply maklumlah request dari blogger terlalu banyak..ni pun tak tahu sempat ke tidak nak habiskan sebelum semester baru pengajian bermula... kalau tak sempat jugak nampak gayanya lama lagi lah giliran rakan-rakan blogger yang lain untuk dapat dudel dari alif..huhuhu..

p/s: masih mencari idea untuk menaikkan seri dudel...
Share:

1 komen:

ikan said...

tengs alif, suka sgt, esp bahagian mata doodle nie pun dah macam ikan. :)

tengs ieye?

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support