learn wisdom by reflection, imitation and experience

Segmen Seni : Makeover Me Contest



Anda seorang yang kreatif, berimaginasi tinggi serta mempunyai bakat melukis yang terpendam???

curahkan segalanya dalam segmen:

"Makeover Me Contest 2012"





Hadiah Utama:
1. Wang Tunai / Top-up RM50.00
2. Satu Karekter Doodle Istimewa
3. Sijil Pemenang

Hadiah Kedua:
1. Wang Tunai / Top-up RM20
2. Satu Karekter Doodle Istimewa
3. Sijil Pemenang

5 Hadiah Saguhati
Karekter Doodle Istimewa
Sijil Penyertaan



Bagaimana???? anda dapat lihat dengan jelas gambar hamba Allah di atas tu??? apa tunggu lagi, serlahkan bakat anda dengan menyertai segmen ini. Jangan risau, penilaian BUKAN bergantung kepada kepakaran semata-mata tetapi, ke-KREATIFAN anda adalah keutamaan yang DIBURU..!!!!

""Segalanya boleh berlaku dengan kuasa imaginasi anda!!""

klik di sini untuk sumber gambar original


TARIKH TUTUP: DITUTUP



Syarat-syarat Penyertaan:

1. Terbuka kepada semua warganegara malaysia yang mempunyai bakat dan kreativiti dalam melukis.

2. Kaedah lukisan adalah bergantung kepada anda samada ingin menggunakan teknik tradisional (lukisan tangan) ataupun teknik moden (menggunakan software komputer). Ingat, kepakaran bukan yang dicari, tetapi kreativiti anda dalam mengolah gambar tersebut yang DIUTAMAKAN..!!
 
3. Seperti biasa anda perlu membuat satu entry dan menampal poster diatas (link kan ke entry ini) beserta hasil karya agung anda kemudian tinggalkan link penyertaan anda di bahagian kotak komen entry ini.

3. Pertandingan akan dibatalkan andai peserta kurang dari 20 blogger (jadi, anda perlulah mengajak rakan-rakan blogger seramai yang boleh..)

4. Pertandingan ini hanya menggunakan gambar yang dibekalkan di link ini dan bukan gambar anda, saudara-mara anda atau rakan-rakan anda ye.

5. Hasil karya penyertaan anda akan menjadi hak milik www.alifismail.com dan sebarang pindaan ke atas karya-karya tersebut adalah menjadi milik www.alifismail.com

6. Pastikan karya anda tiada unsur penghinaan/sensitif yang boleh mengancam ketenteraman jiwa pihak yang berkait mahupun tidak berkait.

7. Segala keputusan juri sama sekali tidak boleh dipertikaikan...

Apa tunggu lagi??? serlahkan kreativiti anda sekarang juga!!!!!!!!


MEMBURU IMAGINASI ANDA
 


Share:

53 komen:

biQa Hatmin said...

confirm nk join.huhuhu.....tp nk menang tu mesti tipiiiis

Misz Azney said...

lukis gambar kat atas tu ker?ingat nak join. . nak try lha. . .

cik maisharah said...

kene lukis gmbar alif nie ke??nk try lah..:)

Yazid Yahya said...

oh, rupanya Alif ni seorang budak yg sgt hensem.. Ok nt klu ada masa, abg join k.. :)

:: Khai Artzfar :: said...

follow blog ko weyh.. smart doodle ^_^

cik aida said...

fuyoo...mcm nk join jep...hehehehe....

Hans said...

wah
ada sijil?
best nih


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Citra NaniZam said...

alaaaa..
kak ni tangan kayu ler.. xde bakat langsung nak melukis..huhu
xpe kak ucapkan gud luck pada yg sertai ya..


p/s: hensem la mamat kat atas tu.. mesti ramai aweks ni.. huhu

Diyana Norman said...

x kreatif huhu...

lame jugak x dtg sini.. terkejut... comel doh blog..

Yumida said...

pic tu sgt ensem...susahnye nk bt...toink! toink! tgh cri ikhtiar....

QasehSuci said...

cam menarik jer...insyallah Qaseh join yer..

QasehSuci said...

tapi...tertanya2 jgk...siapa hamba allah kat atas tu?? hahah...

3no gr33ny said...
This comment has been removed by the author.
3no gr33ny said...

hamba akan cuba bantu tuan hamba promosikan segmen ni sbb hamba tidaklah kreatif untutk sertainya

Kyra Hizrina said...

kyra trtnye2 kenapa sticky note spi tahun 2015??? jauhnya melompat tahun alif ni haha

yanyan shzk :) said...

waaaa~ cam best jea :D
nak join laa, hihi

Nadratul Syazwana said...

Nak tanye.. Nak olah camne pic niy?

Nadratul Syazwana said...
This comment has been removed by the author.
Nadratul Syazwana said...

Olah tu nak kena ubah ubah pape ke, edit edit or nak yg sama camniy ye? Maaf banyak tanya, berminat

nanad said...

nak join..tapi macam tak ada harapan nak menang je :(

Nadratul Syazwana said...

Joined

http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/02/segmen-seni-makeover-me-contest.html

Yazid Yahya said...

Join gak..

http://theplainyard.blogspot.com/2012/02/plain-contest-makeover-me-contest.html

Jomtonton said...

Salam,
Penyertaan dari JT ^__^

http://jomtonton.net/v1/segmen-seni-makeover-me-contest.html

Ahmad Haziq Azlan said...

akan diusahakan

Misya_mimie said...

http://mysterygurl97.blogspot.com/2012/02/segmen-seni-makeover-me-contest.html

tak berapa nak lawa lukis ..

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2012/02/makeover-me-contest-2012.html

Join..simple je..hehe ^^

Cikgu Ma said...

asslamualikum...datang sinngah dan follow..teringin nak join contest, tapi agak sebuk sebab nak buat soalan exam utk murid...apa2 pun gud luck kepada yg join..

**seksi la mata doodle alif ni =)

myra azraff said...

encil dudel.saya dah join..

http://myraazraff.blogspot.com/2012/02/segmen-seni-makeover-me-contest.html

nurdani said...

dah sertai

http://nurdaniub.blogspot.com/2012/02/makeover-me-contest-2012.html

Che Azza Utsukushii said...

Azza join jugak. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2012/02/segmen-seni-makeover-me-contest.html

hehehe. . ^^

cik L.A.L.A said...

nk join gak tp xpandai melukis...

i'll try ;)

^_^ Zaza Nur Iman said...

bestnya... :)

biQa Hatmin said...

BOSS! dah siap...hehehe


http://biqahatmin.blogspot.com/2012/02/make-over-me-contest.html

Gadis Misteri said...

amna da join, alif..

http://amnashark.blogspot.com/2012/02/makeover-me-contest-makeover-me-contest.html

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/02/segmen-seni-makeover-me-contest.html

L said...

waa. gudluck sapa yg join..=)

jom renung sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

hati~♡ said...

menarik sbb tuannya sumel sgt.. hihi (gurau je)
will try.. (:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow.. mcm best, goodluck kepada semua yang join :D

Alieff said...

salam, dah join! :)

http://alieff.com/make-over-me-contest-by-alif-ismail/

hati~♡ said...

siap!
sy join.. ^_^

http://kongsidarihati.blogspot.com/2012/02/make-over-me-contast-2012-alif-ismail.html

QasehSuci said...

insyallah alif...akan Qaseh rajinkan jari jemari yg tak berapa kretif ni untuk melukis dodol ala2 muka jejaka diatas...hahaha...nnti yer...tgh busy mengaudit ni...

fatinlea said...

hi alif :) dah join dah, dan ini url nyer :D

http://thingsleahavewritten.blogspot.com/2012/02/make-over-me-contest-by-alif-ismail.html

Azhafizah[フィザ] said...

Assalamualaikum..
Alif,Fiza join..here the link


azhafizah.com/2012/02/make-over-me-contest.html

Thanks ^__^

~Nur Zulaiha~ said...

join!!

http://nurzulaiha.blogspot.com/2012/02/make-over-me-contest.html

Ahmad Haziq Azlan said...

ramai giler yg masuk






http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/02/promosi-teddy-bear.html

Nazz@Purple said...

rase mcm nak join..tp tak kreatif ar..

Fidz Raymond said...

dh join!!!! tengok tau abg alip yg ensem!!!!! kekekekeke


http://fidzraymond.blogspot.com/2012/03/segmen-seni-make-over-me-contest.html

mizc said...

mizc join juga..nice contest, suke..suke..terbaik

http://jassayang.blogspot.com/2012/03/contest-alaf-baru-2012-make-over-me.html

sha my heart said...

wah, bestnya.. =)

keri ikhwan said...

Join jugak... harap2 contest ni tak dibatalkan.. sori last minit:)

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest-2012.html

3no gr33ny said...

jangan la xjadik plak tau..xsabar hamba nak tahu siapa pemenangnye walau hamba tidak turut serta

apisv2 said...

dah join

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest.html

anamizu kaito said...

wahhhhh hensemnye pemilik nama alif ni rupenye :)









luv,
cik ana

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support