learn wisdom by reflection, imitation and experience

Terima Kasih Kak Citra..




Entry ni alif  nak ucapkan terima kasih kepada kak citra kerana telah sudi menempah template dari air tangan alif. Alif harap design yang baru je alif belajar ni mampu menaikan lagi semangat kak citra untuk berbelog dengan lebih aktif (walaupun dah sedia maklum aktif).

Jom klik header kat bawah ni untuk menjenguk blog kak citra...huhuhu..



Masa alif duk tengah edit coding template kak citra, alif terjumpa satu widget chatting yang agak menarik pada blog kak citra. Alif pun laju-laju terjah website tu untuk dapatkan widget tuh. Tengok lah kalau widget ni berguna, alif akan kekalkan kat blog alif ni. Kalau ia tak memberi kesan, maka terpaksalah alif delete semula untuk kurangkan saiz blog alif...


p/s: sesiapa yang berminat untuk tempah, alif masih terima ye sementara alif tengah free nih. Nanti dah bukak sem baru maka bizi lah alif...hihi...
Share:

5 komen:

nanad said...

cantik ^_^ alif buat doodle guna adobe illustrator ye?

Ahmad Haziq Azlan said...

wah bukak bisnes ke apa ni...

ingatkan blog baru alif ke ap tadi..

makcik dodol tu identiti alif

hoho

3no gr33ny said...

aslmkm..nk dtg tempah backgroud comel tuan hamba boleh?? hehhe (serius..)

Citra NaniZam said...

Terima kasih jugak alif.. sory kak baru on9 ni.. thanks byk2 ya..

Citra NaniZam said...

jom baca entry terima kasih kak pula

http://citrananizam.blogspot.com/2012/02/terima-kasih-juga-buat-alif-ismail.html

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support