learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Cik Lynn




Huhu...bestnye hujung-hujung minggu macam ni kan...tapi alif tetap ade kelas tau hari ni. Esok siap ade TEST lagi. Pelik kan sebab test dibuat pada hari ahad. Memang rosak habis planning nak gi dating...hahahaha..

Bosan-bosan tadi alif sempat buatkan satu dodol untuk permintaan ke berapa putuh entah. Dodol bermata hitam ni diminta oleh sis Lynn...


tertarik alif pada rangkap pantun sis lynn ni yang berbunyi,


cari2 kasut Kak Mel,
tapi jumpa kasut Kak Tini,
doodle kreatif memang comel,
tambah2 hasil Alif sendiri... =)
  
alif balas pantun ni ye...

dodol mata hitam berbaju kebaya,
khas untuk sis lynn sahaja....


p/s: seksi tak bibir dodol ni...???? hihihi....
Share:

6 komen:

Anonymous said...

erm alif, mata dodol tu over sangat lah. ce kurangkan hiasan dalam mata tuh. sori kalau terasa

alif ismail said...

terima kasih kepada tanpa nama di atas.

hihihi...taknak, mata tu adalah trademark dodol alif. jgn amik hati ye...

::CIK LYNN:: said...

hehehe...tq alif...siap blas pntun lg...=p

mungil gla mulut doodle ni...hehe

Syat0za Zai said...

dodol =="

mata tu ok, tapi padan jika mulut tu senyum =) mata tu macam seperti 'teruja!' haha.. *dah macam, seperti plak =__="

maaf ^_^ hanya pandangan :D

3no gr33ny said...

terkedu tgk bibir doodle ni..uhuh

Hermin said...

comel!!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support