learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Sis Nazz



Entah kenape pagi ni alif tak boleh lelapkan mata...mungkin sebab memikirkan sesuatu yang tak pasti kot... hum, dari duk melayan fikiran yang celaru ni, better alif buat dodol kan???? lagi pun dah lama sangat tak mendodol. Takut nanti hilang lak skill yang sedikit nih..huhuhu..

oraite...sedar tak sedar, alif dah pun siapkan dudel untuk sis Nazz. Kalau nak tahu, sis nazz ni ialah salah sorang insan yang pernah tempah blog template dari alif tau... jom kite jengok blog sis Nazz.

untuk sis Nazz... terimalah....


p/s: tak tahu lah dah berape kurun request ni dibuat...huhuhu..
Share:

5 komen:

Mr. Doctor said...

Ala.. Alif yang terer xkan hilang skill pnya.. makin hari makin cantek ada la.. jeles2.. (=__=)

Mohammed Faizal said...

gile cantik ko buat...
comel plak tu...

Yumida said...

nice...ske tgk purple tu

Nazz@Purple said...

alif.....

Thank u..thank u...banyak2 =)

Nurul Syuhadah said...

Awesome ! :D

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support