learn wisdom by reflection, imitation and experience

Alhamdulillah...



sumber dari google


Syukur akhirnya tamat jugak test 1 dengan jayanya. Walaupun test agak mencabar kewibawaan seorang insan yang kerdil ni, tapi syukurlah kerana sekurang-kurangnya kertas jawapan soalan tidak ditinggalkan kosong...huhuhu..

oraite...just nak share kegembiraan sebab lusa alif dah mula start cuti midsem...tapi seminggu je la... insyaallah cuti kali ni alif akan gunakan untuk siapkan dudel (ceh, bukannye nak tumpu study) yang masih banyak berbaki tu... alif nak settle cepat2 jugak sebab alif memang rase serba salah sebab permintaan dudel tu dah hampir setahun kot...

kepada rakan-rakan yang join segmen seni alif baru-baru ni, tunggukan keputusannya tidak lama lagi ye...hihihi. Maaflah sebab banyak pula rintangan dalam proses penghakiman. kalau tak ade ape2 masalah, insyaallah paling lewat pun alif akan umumkan senarai pemenang pada akhir bulan ni....insyaallah..

OK, alif kene bersiap2 untuk ke kuliah dah...

P/S: tak sabar rasenye nak balik KULIM lusa... nak jumpa buah hati tercinta...hihihi...
Share:

6 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku tak balik pon.....

QasehSuci said...

hihi...kim salam kat buah hati...

~bUih-bUih ciNta~ said...

wah, buah hati tuu...hehe..
selamat bercuti :)

keri ikhwan said...

dah lama tak test/exam nih.. rindu plak nak kelam kabut study last minit cam dulu2 :D

3no gr33ny said...

amboi sahabat Keri Ikhwan rindu suasana exam n study yer..kita bagi je dye amik tempat kita nanti yer sahabat Alif..huhu

jazmina said...

Alhandulillah

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support