learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Asiah


Salam...???

Selamat petang semua...  alif dah pun selamat menjalani 4 paper TEST, cuma tinggal 1 paper je lagi pada 5 April ni nanti.. sementara ade masa yang 'kecik' ni, alif sempat siapkan dudel untuk adik asiah sambil golek-golek atas katil empuk ni...hihihi..

. Asiah ade bagitau alif yang die jeles bile tengok orang lain ade dudel...sebab tu die pun inginkan dudelnye yg tersendiri...

oraite, memandangkan asiah tak kisah nak mata kaler ape, jadi alif amik kesempatan ni untuk mengeksperimenkan kaler kuning-oren... sama padan dengan theme kaler blog asiah kan...???hihihi...



p/s: kalo lah ade orang yang pakai lens kaler kuning, mesti nampak pelik kan..??? huhuhu...
Share:

7 komen:

Asiah Najihah said...

thanks.... lama da tunggu.. baru dapat..hehe...eksaiteddd..

SyUhAdA said...

besarnye lens dia..hehe..

Asiah Najihah said...

http://asiahsukacontest.blogspot.com/2012/04/doodle-dr-alif-ismail.html

Mr. Doctor said...

Wuhuu.. mata kuning.. Unik2.. kalau pakai lens tu mungkin dikatakan berpenyakit.. muehehehe.. tapi bila doodle ni mata kuning jadi.. WOW!

AiSyA LiEzA said...

wuwuwuw... comelnya mata.. :P nk jugak!! hekhek.. *muka xmalu* =p

Zul Fattah said...

fulamak.. dah nak abis dah midterm? aku baru 2 paper.. ada 5 lg mnantini..

3no gr33ny said...

mata doodle yang semakin membara..huhu

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support