learn wisdom by reflection, imitation and experience

Terima Kasih keluarga Angkat...Alif sebenarnya baru pulang dari program keluarga angkat. Orang lain tengah sibuk bercuti semester kat rumah masing-masing tapi alif dan rakan-rakan  kolej lain pula berseronok dengan keluarga baru di Kampung Tanjung Bayan, Perak.


Program yang di anjurkan oleh Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) ni bertujuan untuk mendedahkan mahasiswa untuk merasai pengalaman kehidupan di kampung melayu selain memberikan pendedahan kepada keluarga angkat tentang peri pentingnya pendidikan tinggi kepada anak-anak di kampung..

Macam-macam aktiviti tau telah berlaku antara yang paling best ialah BBQ pada malam kedua dan 'rewang' pada keesokkannya..!!! hihihi.. syukurlah sebab semua aktiviti telah berjalan dengan lancar dan sempurna walaupun telah berlaku hujan yang sangat lebat pada hari penutupan majlis... huk3..

Terima kasih alif ucapkan kepada keluarga angkat alif kerana sudi menerima diri alif seadanya dan menjaga alif untuk tempoh 3 hari....

dan terima kasih kerana sudi beri hadiah yang sangat tinggi maknanya ini...terharunya..huk3...p/s: rindu masakan opah..huk3... insyaallah kita akan jumpa lagi...


Share:

5 komen:

3no gr33ny said...

seronoklah..hamba teringin sangat program macam ni tapi belum ada lagi dijalankan kepada banch hamba..huhuk

QasehSuci said...

besttkan bila da program macam tu...baru kita tau susah senang org lain...

Zul Fattah said...

best g pogram keluarga angkat.. aku pernah join.. haha.. dpat makan free

Trica Jus said...

Like this lah...terus berjuang n keep learning

ikaa sharin said...

menarikk :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada buat makan makan sikit :D

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support