learn wisdom by reflection, imitation and experience

Blog ku dah BERHABUK...



Fuh... dah berhabuk rupanya blog alif ismail nih. Sungguh tak ku sangka rupanya dah sebulan tak update blog dek kerana terlalu leka dengan kehidupan sebagai seorang mahasiswa. Memang tak dinafikan  semester ni agak padat dengan aktiviti sampaikan tak sempat nak BERMANJA-MANJA dengan blogger sekalian alam...
 
Kepada yang selalu singgah blog alif, terima kasih kerana lalu lalang kat sini. walaupun takde kelihatan lagi entry yang best2 atau informasi yang berguna, anda tetap juga lalu lalang di sini... terima kasih sekali lagi...huk3..(terharu biru...)

insyaallah sebaik saja habis final exam kelak, alif akan muncul dengan lebih aktif lagi...
doakan alif berjaya menghadapi final exam tak lama lagi ye...

Rindu kat semua...

uWaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share:

6 komen:

QasehSuci said...

x berhabuk pun sebab Qaseh selalu singgah...heheh

sis92 said...

terima kasih kerana merindui..first time dtg sini ni :)

Limin said...

comelnye blog.......

anamizu kaito said...

hai aliff! cian aliff bz..takpe2 setlekan dlu mane yg wajib k..hehe






luv,
cik ana

Zul Fattah said...

jgan risau r ALif. ada org datang blog ko.. uruskan benda yg penting dulu.. blogging ni sampingan je..
anyway.. do the best n gud luck 4 final exam ni..

Che Rosliza Che mat said...

Tak per Aliff...tumpukan kepada pelajaran dulu...Dah settle baru fikir blog hihihihi

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support