learn wisdom by reflection, imitation and experience

Pemakanan, Makanan & Diet

Share:

5 komen:

farah hanim said...

nie reviewa ape yg dah belajr ke
comelnye la entryy alif niee
kreatif :D

Alif Ismail said...

salam farah. Ni takdelah review sangat pun. Dulu alif penah buat blog pasal kesihatan pemakanan ni. Tapi masa tu tak dapat pendidikan yg formal lagi. Now dah belajar bidang ni rase terpanggil skali lagi utk share maklumat pemakanan kat blog ni. Tapi ni sangat basic lg tau. Insyaallah kalau ada masa alif akan teruskan dgn yg lebih detail. T.kasih sbb puji. Xdelah kretip mana pun. Apply photoshop je.

Zul Fattah said...

xpe alif.. teruskan usaha ini.. informasi itu penting.. wlaupun, aku tak blajar dlm bdang ni.. aku hrap akan dpat sdikit manfaat dari entry2 yg akn dtng..

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Che Rosliza Che mat said...

nice info alif..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support