learn wisdom by reflection, imitation and experience

Terima Kasih Yumida...



Bestnye dapat rehat secukupnya...!!!! hurm, rehat, rehat jugak tapi kene ingat peluang rehat yang diberikan ni adalah untuk mengulangkaji pelajaran...hehehehe... Sebenarnya alif dah start study week ni. Maknanya, next week alif dah pun start final exam... sekejap je masa berlalu kan...

Tengah-tengah ade mood nak bermanje-manje dengan blog ni tiba-tiba alif terjumpa satu poster ni kat blog kawan alif disini. Alif minta maf sangat-sangat sebab lambat respon dek kerana terlalu fokus pada study dan aktiviti kolej. Apepun, alif akan cuba siapkan kesemua request yang masih berbaki ni sikir demi sedikit sekiranya alif ade kelapangan. Terima kasih ye kepada sis YUMIDA kerana semangat sungguh nak dodol alif sampai sanggup buat banner ye!!!!  hahahah... nanti alif buatkan yang paling istimewa ye! tunggu....huhuhu..



psssttttt....cute kan banner nih...jangan jeles heh kawan-kawan....hehe...


p/s: Lama dah tak mendodol... rase macam dah hilang je skill nih...
Share:

3 komen:

Yumida said...

yg utama..didahulukan dulu..study smart k..hope dpt result cemerlang..

eeee...xmo puji2 nih..idong pon bengkak sebelah..kikiki

setia menunggu doodle dri alif..take ur time k :)

farah hanim said...

untglah ada orang pemint dodol alifff
hehhe :D

3no gr33ny said...

peminat fanatik sahabat aliff ni...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support