learn wisdom by reflection, imitation and experience

JOM JOIN GIVE AWAY EDY

klik banner ni untuk join!!


Give Away...!!!!!!!!!! take away...huhuhu... (akan jadi miliku..)


Salam...Fuh...fuh...fuh... (tarik nafas jap). Bersinar-sinar mata alif bila melihat banner kat atas tu dan terus terpanggil untuk join. Maklumlah alif ni susah sikit nak join segmen sejak bergelar "pembuat dodol" nih. Rasenye ini adalah segmen pertama yang alif join untuk tahun 2012 ni...

...Tujuan alif untuk join GA ni sebab nak bagi support kat kawan lama yang bernama Edy ni..( sambil-sambil dalam hati berkata "mug dan monkey yang super comey  itu adalah milik ku...kuikuikui...)

Okeh, syarat nombor 1,2 dan 3 alif dah buat. 

Sekarang alif beralih ke syarat ke 4 iaitu tentang blog Edy. Alif menggambarkan blog edy ni hanya dengan 3 perkataan je iaitu "Blog Kamu Wow!!!". Kerana blog edy ni persis sebuah blog yang dimiliki oleh Super Model.. (sure ayat mengampu nih..) dan dipenuhi dengan cerita teladan yang bagus-bagus serta diolah dalam ilustrasi yang sangat sempoi, tersendiri dan funny giler..!! Yang tak tahan tu, walaupun lukisan tu agak comel ( persis budak tadika - ikhlas ) tapi ia tetap nampak menarik sekaligus menyingkirkan segala rasa curiga terhadap umur sebenar pembuat lukisan ini  (apakah..??)

Okeh, next ialah syarat ke 5 ( banyak pula syaratnye ye..huhu..)...Edy nak 2 link je ke??? kalau boleh alif nak masukkan kesemua link yang ade dalam blog edy tu kat sini sebab semuanya best dan mencuit hati..haha... dan antara yang best adalah yang INI dan yang INI. Hahaha...komfem korang gelak!! isi penuh bermakna dan cukup menyentuh hati nurani...huhuhu...

Next...syarat ke 6...hum.. Cadangan ye edy...hum... so far, alif rase ok alif suke sebab background hitam sama ngan blog alif nih... hurm cuma kalau perlu edy wujudkan 1 page dengan senarai tajuk-tajuk cerita katun yang penah edy buat tu supaya senang pelawat blog edy untuk terus capai ke tajuk cerita yang lama-lama. itu je kot.. the rest, ok...


ade lagi ke yang tertinggal ni edy????? rasenye dah complete kot...hehehe...


p/s... edy, nak mug ngan monyet tuh...huhuhu...

Share:

4 komen:

3no gr33ny said...

semoga berjaya yer sahabat Aliff..susah nak nengok sahabat Alif menaip entri pepanjang sebegini..hehe..

tapi blog empunya segmen memang best..hamba juga sudah menapak ke sana =)

Ameerul Ashraf said...

Gud Luck Alif :)

Edy Fee said...

maaf lambat review.hehe
wah rasa berbangga n terharu sebab join my give away instead of others

hehehe cadangan tu sebenarnya cadangan idea tuk edy lukis next entry.ehhehe

TERIMA KASIH
KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
-sangat hargai idea anda-

intai entry ni untuk menilai

SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

Edy Fee said...

terlebih banyak sangat pujia tu..tak layak la model.malu ni.huuhuh

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support