learn wisdom by reflection, imitation and experience

Selsema oh Selsema....

Assalamualaikum...

 inilah nikmat selsema..hukhukhuk...

Sudah lama alif tak menyibukkan diri menaip kat blog nih... asyik-asyik post doodle dan poster je kan..huhuhu... Sebenarnya alif sekarang ni tengah dilanda selsema... hari ni dah masuk hari ke berapa belas alif selsema sampai semua keje pun tak jadi. Dan hari ni jugak alif ambil keputusan untuk pakai topeng macam dalam gambar kat atas tu untuk perlindungan... 

Hari ni alif nak kongsikan pengalaman best kat kampung halaman tercinta... nak tahu tak..????

jom tengok gambar-gambar kat bawah ni....

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.







ha....nampak tak..??? best... alif main masak-masak dengan mak alif petang tadi... walaupun bertopeng, tapi tetap tak nak ketinggalan join main masak-masak...

p/s: Tenangnya di kampung....
Share:

4 komen:

3no gr33ny said...

langkah kiri kiranya hamba datang menapak di halaman sahabat Alif di malam hari ini dek perut mula berdondang sayang mintak diisi..huhu

aimi said...

seronok nye buat ikan bakar....nyum..nyum....

Fatin Farhana Binti Ramli said...

menyelerakan sungguh ikan itu ..

ary_lee said...

teringat amar marcell yang salu pakai mask^^

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support