learn wisdom by reflection, imitation and experience

Review: Blog Alif Ismail Sangat Poyo

Assalamualaikum..???

Ok, sila abaikan tajuk entri kat atas tu sebab ade perkataan POYO..huhuhu..

Malam ni alif rajin nak review satu lagi penyertaan dari segmen Kritik dan Pandangan yang dan setahun kot terperap..hahahaha... kali ni alif menerima tamparan hebat atas keikhlasan saudari kita ni mengkritik blog alif. Jangan risau, alif tak amik hati pun..huhuhu...

Jom baca ape kata saudari ni..



Pembuka kata dari Cik Rose Cute!!!
Nie gambar aku....


Okay...dengan kejujurannya.....aku memberitahu dengan sejujurnya bahawa ..
Aku cakap blog budak nie tersangatlah......Poyoooooo

Korang Nak tahu kenapa??


HEADER

Tengok headernya..... 'Simple is better!' padahal budak nie pandai buat dodol....apa salahnya...letak dodol satu kat situ.....tu aku cakap budak nie poyo hihihihi

Jangan Marah ya.....Alif Ismail....(mesti aku tak menangkan!!!!)


SIDEBAR
Walaupun poyo aku suka sidebar dia.....kat atas list tue....dia letak kepala dodol jer hihihih...Tapi apasal tak buat Scroll erk?...tu aku cakap budak nie poyo....


ENTRY
Entrynya simple....tak la..panjang2 tau.....tapi aku tak suka tentang tulisan and kalernya blurr....sakit mata aku hihihi....itu pendapat akulah...Korang aku tak tahu....



Cadangan Akak untuk blog Alif Ismail.....ialah font tulisan tue.....akak nie...kadang2 masalah mata sejak mengadap komputer......ialah umur dah meningkat... ... hihihi...Bahagian list buat scroll....lagi cantik dan kemas......Okey Alif Ismail.....


Amboi... hebat sungguh akak nih menghentam blog alif ye...apepun thanks sangat kak sebab sudi menegur dan puji sana sini...hihihi... Sesungguhnya dengan teguran-teguran sebeginilah yang menjadikan blog alif ni seadanya sekarang. Segala kelemahan alif cuba baiki kerana yang membaca blog ALIF ISMAIL ni adalah kalian pembaca semua yang sememangnya berhak menegur untuk kebaikan...

Terima kasih ye kak!!!!

p/s: Walaupun dapat gelaran POYO, hati tetap gembira...!!!! hahahaha....

Share:

0 komen:

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support