learn wisdom by reflection, imitation and experience

Review: Kite Suke Blog Alif Ismail

Assalamualaikum...

Hampir setahun alif tak buat review tentang segmen yang pernah alif buat kat laman ini. Hampir terlupa juga bahawa ade beberapa blogger lagi yang masih belum sempat alif buat review. Sementara masih ingat ni, hari ni alif nak selongkar penyertaan dari seorang blogger tegar nih...




jom sama-sama kite bace ape yang die kritik tentang blog alif...



Okay okay, blog ko huduhhh giler! cepat delete! ngehehehe! tetipu jeee ;P

Okayyyy, dengan segala kejujuran di dalam hatiku yang jujur ni, saya, Joel Leslie yang jujur ingin memberitahu dengan sejujurnya bahawa ..
kite sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blog AI.

okay, perkara yang kite suka!!! pasal blog AI ->

jaw-dropping punya header. :O--- terleleh sekali air liur. Perghh, perghhh, perghhhhhh, giler smart la header ni.Walaupun sekadar tertera nama ALIF ISMAIL, tapi cool! Memang betul quote ni : 'Simple is better!'

Kamu ada hal tak dengan aku?
Apasal selalu marahkan diriku?
Header simple, kegemaran aku,
Sejuk dimata, memang pilihanku.

SIDEBAR
Okayy, kite suka sangat dengan sidebar AI sebab tak bnyk sng widgets. Tapi kalau sikit sangat, macam tak 'happening' pula. Tambahlah beberapa widgets lagi. Yang best pula, kira 1, 2, 3 dah habis loading blog AI. yeahhh! HEBAT!


Pergi ke Pekan Popo Si Ali Penjaja,
Menjual sekadar mee sedapppp! je,
Loading blog memang sekejap saja,
Tapi sidebar macam hampehh je.


ENTRY
Yeahhhman! Memang entry AI best! Yang paling best pasal entry die, ringkas2 je. xde yg panjang lebarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. mampuih aku bca kalau panjang sangat >:D


Jangan ke sana itu, ada bom!
Nanti meletop la awak Cik Pon,
Entry best giler kebaboooom,
Keep it up and rockkkk on!

and last sekali ------>

ofcossss la DODOL dia!

Hey, janganlah kau dan kau kasi rembat,
Bola yang mahal giler giler giler tu beb!
Dodol dari Alif Ismail yang giler hebat,
Saya, Joel Leslie sukeeeeeeee giler beb!

CADANGAN DARI SI #JOELLESLIE

banyakkan lagi widgets di sidebar. Iklan, feedjit, dll.
rasanya font tu boleh ditukar sebab macam konpiuss je kadang2. tak tukar pun tak apa! hehee


Yang lain, tak yah ubah.
DAH 100% MANTOPPPPPP!

OK SEKIAN.
THANK YOUUUUUUUU! C:


Okeh...dah abes bace dah..??? panjang lebar dan siap bemadah pantun lagi ye adik kite nih. Memang berbakat lah Joel nih...terharu jap bila bace ayat die yang memuji-muji...takde pula yang berani MENCACI kan..hihihi...

Terima kasih alif ucapkan kepada Joel sebab sudi kritik blog Alif Ismail ni. Walaupun entry tersebut dah agak lama, namun isinya penuh bermakna dan terase bernilai sekali untuk ditatapi...huhuhu.. alif memohon maaf kerana terlalu lewat bebeno buat review. Entah-entah Joel pun dah lupa agaknya sebab terlalu banyak sangat segmen yang Joel join kan.

Tentang cadangan Joel tu, alif dah perbanyakan widget sidebar. Tulisan blog ni pun alif dah tukar ke 'century gothic' sebab tulisan sebelum ni katanya sukar dibaca dan konpius....huhuhu... dush...dush...!!! thanks sebab berani tegur ye..

Terima kasih daun keladi Joel..!!


p/s: Kalau ade yang nak join boleh lah kritik disini ye...hihihi

Share:

3 komen:

Che Rosliza Che mat said...

dah follow...

cci said...

hahah.. btol kata joe tu..

3no gr33ny said...

kalah pantun hamba dek pantun moden dari adik ni..huhu

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support