learn wisdom by reflection, imitation and experience

Batuk...Uhuk...uhuk...!!!



Tak cukup tido punya pasal, kan dah dapat batuk dan selsema.. ini semuanya penangan nak exam, tu lah sape suruh tak study awal-awal kan... huhuhu.. mujurlah ade Woods' Peppermint Cough Syrup nih (iklan jap...), tahan jugaklah batuk ni...

Aduyai, cafe lak tak jual makanan buffet tengahari lak hari ni, malas betul nak tunggu oder-oder makanan nih. terpaksalah beli roti je untuk alas perut tengahari ni...

Esok dah start final....jom perkemaskan memory...huhu..

****gud luck untuk semua yang akan exam...



Share:

3 komen:

afeb pilah said...

amboi...semangat! hehe

3no gr33ny said...

semoga cepat sembuh batuk sahabat tu..nanti terjejas pula masa exam..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck>.<

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support