learn wisdom by reflection, imitation and experience

Alhamdulillah...selesai sudah




Syukur alhamdulilah.... selesai jugak akhirnya exam untuk semester ni... sedar tak sedar, sekejap je kan masa berlalu. Benarlah kata orang-orang tua, waktu muda inilah kene manfaatkan dengan sebaik mungkin kerana ramai golongan muda yang masih hanyut dengan arus waktu...huhuhu..

moral of the story, jom packing barang cepat-cepat sebab mak kat kampung dah menunggu kepulangan anaknya ni...hihihi... ^_^


Share:

4 komen:

3no gr33ny said...

seronoklah sahabat boleh cuti lama-lama

Edy Fee said...

Bestnya dptmknmasakan mak..l.jelez

NAL said...

dah habis? best la.. NAL ada lagi 4paper.. rindu kampung !!

Puan Kutu said...

seronoklah dpt berkepit dengan mak lama sikit kan masa cuti sem..:)

* msti la akk igt alif, pernah dpt doodle free kan dr alif.hehe..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support