learn wisdom by reflection, imitation and experience

Blogger Ain Mahsuri is Coming...

Assalamualaikum....

        Hari ni dah masuk hari ke-3 alif sedang menikmati cuti semester pendek. Walaupun tengah sarat bercuti, idak bermakna alif hanya duduk diam membatu tau. Banyak je kerje yang alif dah buat semenjak cuti ni, antaranya membersihkan halaman rumah nan indah..

        Sebenarnye, hari ni alif nak kenalkan seorang pendatang baru dalam dunia blog ni. Budak yang baru je menamatkan SPM baru-baru ni, berkata beliau ingin menjadikan blog ini sebagai medium baru untuk menerokai dunia siber nih. Walaupun budak ni ade bau-bau belacan dengan alif, tapi ia tak bermakna die pun pandai buat dudel cam alif tau

        Okeh kawan-kawan, jom kite support blogger baru yang bernama Ain Mahsuri ni ( alif dah pun menjadi blogger pertama yang mengikuti blog ni tau...huhuhu) . Ade je cerita menarik kat blog die ni rugi kalau tak follow sebab sis ain ni dah berjanji untuk memuatkan info menarik di blognya!! jom!!!


 Klik kat banner ni untuk ke blog Ain Mahsuri


Ini adalah hasil jari jemari alif menghiasi blog Ain sebagai tanda sokongan dan dorongan buat beliau untuk brblog...

Share:

3 komen:

3no gr33ny said...

tempoh menuunggu result memang sangat membosankan

Remy hazza said...

memang terbaik...... nak email boleh.....

mohamad sofwan said...

nice blog..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support