learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Filzah

Assalamualaikum..??

Rasenye dah 5 bulan alif tak mendudel...dudel orang lain dah semakin canggih alif tengok, tak kurang hebatnya dengan pendatang baru yang kian mahir mendudel. Budak-budak sekarang memang semakin celik IT kan..huhuhu

Demi melunaskan kesemua hutang dudel, alif gagahkan juga jari ni membuka photoshop dan ilustrator walaupun sedar skill mendudel semakin berkurang dek kekeringan idea ...huhuhu..

Ini dudel yang diminta dari Filzah pada tarikh 19/08/2011. Maaflah sebab mengambil masa yang lama untuk siapkan...entah-entah Filzah pun dah lupa kat request die ni kan??? Blog Filzah pun dah macam sepi je tanpa update. Harap Filzah kembali aktif berblog ye!!! ^_^



Share:

3 komen:

Budak Kampung said...

shining nyer mata dy..chomel

deno said...

wah comel! bersinar! smgt tengok doodle comel mcm ni :)

filzah said...

terima kasih aliff :D
comel sgt lg2 mata dia tuh ! hii

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support