learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Versi Menggoda

Assalamualaikum w.w

Hurm...semenjak dua menjak ni banyak betul aktiviti yang alif buat kat rumah sampaikan tak tahu nak tumpu kat mana satu, tapi yang pasti semua dah alif sentuh walaupun sikit-sikit..hihihi..

Oh ya, tadi alif surf internet terjumpalah satu dudel cute yang telah mencuri perhatian dan memberikan alif satu ilham baru kepada dudel alif yang sedia ade tu...tada.....




Jangan marah ye pemilik dudel berkenaan sebab alif dah curi beberapa idea dari dudel die dan terjemahkan ke dalam versi "doodle alif ismail" ..hihihi...
Share:

5 komen:

Siti Anirah Azuri said...

Wahh... comel sangat2... ^_^

Siti Anirah Azuri said...

lagi 1, Header smart sangat2.. :)

3no gr33ny said...

mata ungu memang cantik

suraya said...

wow , terpegun :O
cantik :)

Rosmiza Ali said...

Cantiklah! Sohka!!! ^_^

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support