learn wisdom by reflection, imitation and experience

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

Assalamualaikum....?????



































SEMUA BLOGGER MAMPU UNTUK MEMILIKI DOODLE!!!!! PERCUMA....!!

Nak doodle buatan alif ismail????? kini kembali lagi dengan versi 2.0 yang lebih baru. Hantarkan permintaan anda SEKARANG sementara masih ada peluang...

 Syarat RINGKAS adalah....

1. Lekatkan banner ini pada entri anda dan link kepada segmen ini.
2. Nyatakan mengapa anda mahukan doodle alif ismail.
3. Nyatakan warna MATA yang anda mahukan.
4. Link kan request anda di bahagian kotak komen di entri ini.

Senang kan untuk dapatkan doodle impian anda dengan PERCUMA!!!!!!!

PERINGATAN: Sila pastikan link yang anda tinggalkan adalah BOLEH dijejaki. Link yang 'broken' adalah sama sekali tidak dilayan... Terima kasih


TARIKH TUTUP:
- Telah Ditutup - 


NANTIKAN KEMUNCULAN DOODLE ALIF ISMAIL VERSI 3.0 

Share:

111 komen:

Nieyxzha Hassan said...

wah! aliff mantap sey dudel skang ^^

ain said...

nah!

http://ainmahsuri.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Remy hazza said...

remy nak jugak...tunggu ptg karang...tgh siapkan entry.......

Amer Amirah said...

http://ameramirah.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

joinn

aien hermionie said...

nanti aien join.. jangan tutup awal sangat tau... :)

NURHIDAYAH said...

saya join! nak sangat doodle daripada Alif Ismail :)

http://iedasharestory.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

NAL said...

sangat cantik hasil doodle alip...

Remy hazza said...

remy dah join.....taraaaa......

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

NurulFHMT ◕‿◕ said...

join!harap dapat laa :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/requestsaya-nak-doodle-alif-ismail.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Cik Zara said...

nama sebijik macam nama kawan..huhu..bila dah usha2 ruppanya orang yang berlainan nama je sama..hihi

si ngokngek said...

http://joinwoi.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html
thank u!

Nurul Anisah said...

Saya join :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nabila Aziz said...

naaakkk doooodddlllleee.http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

fiqah hamed said...

Join sini..^^
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Adam Faiz said...

join :D

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

mazni said...

nah :D
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Sherlyanna Angiela said...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

intan nursyafiqah said...

sya join :D http://intannursyafiqah.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

hazdnul shafina said...

salam..join :D

http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Misz Nadia_Kim Nana (나나 김) said...

Nak 1 boleh?

http://itsnanastory.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html :)

Anis Zainudin said...

join ! :)

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nur Madihah said...

join
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.htm

Nur Madihah said...

join
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

♔ Hasnie Adda ♔ said...

nak doodle jugakk . hehe . :')

http://dearbelog.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

3no gr33ny said...

peluang ni memang ditunggu ramai =)

aien hermionie said...

akhirnya.. dapat jugak join.. hehe


http://www.aienhermionie.my/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Riiri Shin said...

http://babyriiristory.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

comel larhh doodle dye

natasyapink said...

nak jugak..

http://www.natasya-pink.my/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Pena Islam said...

request doodle dr alif
http://penaislam2u.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Aimie Mimot said...

Joined ;)

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

najiah shaharain said...

teruja!!!

http://www.jiakreatifelt.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Eyqa Hasnan said...

Eyqa join :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-aliff-ismail-v20.html

Nurrul said...

Join sama.. :D

http://youismysoul.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html join!=)

Iyra Monster said...

Nak try join jugak lah ^^

http://iyra-monster98.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Setiasmile said...

salam ukhuwah..
saya join....

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Ieyzartd Syahieyr said...

saya join juga..

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Fiqa Nsz said...

FiQa JOIN! :D

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

atiqah zulkifli said...

join..
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

ct nyssa said...

harap2 alif sudi buat ^__^

http://catatannotakehidupan.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Hana Jalil said...

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Join :)

Aisyah said...

http://i-syaah.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

done :D

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nas Izzati said...

saya nak doodle awak,please please please *puppyface aka catface*

http://nasizzati.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Hidayatul Afzam said...

join :

http://izzam4eva.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

cik tEmah said...

saya join :)

http://kiterselamanya.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

NUR ASMA' BINTI MUHAMAD SAH said...

http://asmaintheblog.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Isya sEcrEt said...

http://chocolettanishaizlyn.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

husna said...

http://kontemporarigurl.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

join ^^

suraya said...

http://beautifulmerchandise.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

# terima kaseh ;)

Farahin Izzati said...
This comment has been removed by the author.
norazlina sweetie said...

http://utrimproduk77.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

teringin nak doodlge muslimah yang comel dan seksi dengan langsing bersesuaian dengan blog saya yang bertemakan proses penurunan berat badan..boleh ke aliff tolong wat kan untuk saya..

Afie Qaisarah said...

http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Farsya Izzati Widodo said...

http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Qaseh Hafizah said...

http://nurhafizahpija.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

alja Join ! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/reques-t-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Kalau Domain saya error . Cuba pergi ke Url lama saya http://gadiskecik.blogspot.com .. Thanks ! :)

Ahmad Ziyad said...

Nak join:

http://thoreeqmemories.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Dianaa said...

FD nak doodle free :3
http://www.fatindiana.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Izzah Norlizah said...

m'join'kan diri,,,

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

dhia adawiyah said...

wahh .. wieya teringin .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Aidiel Iman said...

nak try jugaklah :)


http://mister-aim.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Farahin Izzati said...

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nasuha said...

SAYA JOIN
http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Rosmiza Ali said...

Salam kenal! Singgah sini join segmen! Follow sekali.. Heheh..

Join ye! ^_^

http://pape-jer.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Erin Kahar said...

http://erinkahar.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Alif Ismail said...

Salam...

Terima kasih kerana membuat permintaan. insyaallah alif akan selesaikan kesemua permintaan.
dimohon bersabar ye..

rajin2 lah melawat blog alif ismail ^_^

Eyla Syakila said...

eyla pun nak request jugak..*buat mata kucing*

http://cikeylasukasenyum.blogspot.com/2013/02/37-request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Kay Lya said...

datang dgn muka tak malu untuk request :-) http://www.kayakam.my/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html tq!

maisarah said...

saya join dan support anda ^_^

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Nurse & Engineer to be said...

dah selamt join:-)

Follow pun dah:-)

http://ezajaafar.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Izzati Syazwani said...

Bismillahirrahmanirrahim. Saya join ! :)

http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

lynn kamarul said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html



p/s : akak join jugak..... hope sudilah buatkan 1 untuk akak =)

Che Rosliza Che Mat said...

akak join dik..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Adam Faiz said...

alif :D nak jadi sponsor GA saya tak? kalau nak klik sini http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/pencarian-sponsor-for-1st-giveaway-aku.html

Nida Javadd Malik said...

saya nak doodle kau!

http://xtrame-cool.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Teddy_chimi said...

Nak jugak... ^^,
http://pinkkawaiigirl.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v-20.html

Siti Nur said...

assalam,saya sudah request :)

http://sns-sitinur.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Pen Biru said...

assalm..akak pun join jugak
http://www.penbiru.com/2013/02/requestsaya-nak-doodle-alif-ismail.html

Faez Zainal said...

Assalamualaikum...

Saya dah join... :)
http://www.faezzainal93.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

tenku butang said...

nak jugakk.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

tenku butang said...

yang macam nuhara 2 cumey.. heee.. =)
http://www.bloggeralif.blogspot.com/search/label/doodle

wan nurul hezrina abd halim said...

nakkk nakkk

http://hezrina83.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

aynna halim said...

saya mahu juga bahhh :Y

http://welcometomyblogirl.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Affy Martin said...

http://affy-martin.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Mieza Suhaini said...

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

nawza said...

yeah!! join gak ;-)

http://nawza89.blogspot.com/2013/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Ain Riz said...

muhun alif tolong buatkan satu , tapi malas menaip pulakk T_T

YaNg AyEsHa said...

Assalamualaikum, saya dah join..

http://purplestarz89.blogspot.com/2013/02/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nisha Nisrina said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html Joined! Harap masih sempat :)

Adilah Asari said...

yaya pun nak
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Hanis Masturina said...

Hanis nak jugak
http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif.html

yang baik Ishak said...

as salam, yangbaik datang menjengah. Nak juga doodle comel...

http://yangbaik.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

tq.

ain mahsuri ismail said...

wah! ramainya mitop! ahahahah

ayut said...

Alif..ayut nak doodle free..blh?

http://akuayut.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

^^

hana hadi said...

ramainya....
suka la rumput2 kt header alif ni. jelous2.hehe

Hunny Kitty said...

saya telah menjoinkan diri....

http://dia-honey.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

assalamualaikum n good luck to all~

teha marshellow yui said...

http://watasin.blogspot.com/2013/03/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nurul Amirah Afiqah said...

http://sipendekpunyadorry.blogspot.com/2013/03/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html Joinn ^^

Azwa Ghazali said...

salam done follow you and AG join segmen ni..=)

do visit
http://unguyangmerah.blogspot.com/2013/04/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

3no gr33ny said...

terbaiklah sahabat..memang rajin!

Arni vanilla said...

Saya join ! Doodle Alif semua awesome :)

http://arnilala.blogspot.com/2013/05/saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Rio Fernando said...

http://rio-salzburg.blogspot.com/2013/05/how-are-you-nah-rio-want-to-post.html
Memang best doodle awak!

Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/request-saya-nak-doddle-alif-ismail-v20.html

Sabrina SA said...

http://sabghina.blogspot.com/2013/05/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

ana said...

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/05/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Farhan Kerewx said...

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/request-saya-nak-doodle-alif-ismail-v20.html

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. Saya pernah hantar permintaan doodle Alif Ismail dulu tapi sehingga sekarang sy tak dpt..

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support