learn wisdom by reflection, imitation and experience

Special Gift Untuk Remyhazza

Assalamualaikum..

Lama betul alif tak update blog kan..huhuhu..maklumlah kuliah dah bermula sejak 2 minggu lalu. Banyak perkara perlu diselesaikan dan sekarang pun masih ada yang belum selesai. Okeh, alif tak nak mengarang banyak sangat sebab ade assignment yang kene settle dulu..

Just nak bagi special gift yang tak seberapa ni untuk bro Remyhazza seperti yang dijanjikan tempoh hari.

1. Header



2. Doodle untuk koleksi




Hope that bro remy happy okeh... ^_^


Share:

7 komen:

Mieza Suhaini said...

wahh, comelnye ^_^

Affy Martin said...

terbaik lah Bro... hehehe..

Sally Yatiey said...

Comelnya! ^_^

Nurrul said...

Sangat comel.. Kreatif amat !! :D

Remy hazza said...

Alif...
thanks so much!!!!!
terharu sangat...dan seharusnya remy akan tempek kat wall......
harap2 ramai yg dah order dari aliff..... tgk ramai yg berkenan... kalau ada alhamdulillah... rezeki utk alif tu.....

NAL said...

wah..lawanya..
cantik header tu...

3no gr33ny said...

sesuai sangat dengan kamera di leher tu untuk sahabat Remy

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support