learn wisdom by reflection, imitation and experience

Template Untuk Remy Hazza

Assalamualaikum...

Setelah diberi kepercayaan oleh bro Remy Hazza, akhirnya alif berjaya siapkan template seperti yang diminta... (assignment belambak tak siap lagi ni, sape nak jawab???? huhuhu)




Diharap agar saudara Remy Hazza gembira dan berpuas hati dengan penampilan terbaru blog beliau, sekiranya terdapat kekurangan maklumkan kepada alif dan insyaallah alif akan perbetulkan kesilapan yang ada... 

Terima kasih sekali lagi kerana memberi kepercayaan kepada alif ye!!

Share:

17 komen:

deno said...

eno dah ke blog remy td... terkezut juga! comel!:)

Alif Ismail said...

hehe..ye ke? t.kasih ye. kalau bminat leh tempah skali..ngeee...

Nana Liena said...

boleh tahan.. ^^

Remy hazza said...

alif....
thanks so much!!!!!
everything perfect!!!!!
sangat2 berbaloi.........
just satu aje...... bloglist remy dah takde......
or remy kena set baru balik bloglist tu?

Remy hazza said...

special entry utk alif !!!!
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/terima-kasih-alif-ismail-ohsemm-kan.html

Cheq Kaq said...

Cantik hasil aliff..suke laa..nant boleh laa cheqkaq tempah..;)

Alif Ismail said...

terima kasih saudara remyhazza... nanti bole la tlg promote..hihi

Alif Ismail said...

salam cheq kaq, insyaallah dialu-alukan utk tempah. bole tlg bantu tambah duit poketalif sbg student..huhu..

Empayar Utama said...

Salam, datang dari belog Remy. Saya sukalah, nampak bersih :)

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah suka header yg terbaru ni cantik ^^.td sggh blog remy mmg sempoi....

blog-tips-kurus said...

saya pon nak oda le. brp hari bole siap ye? hehe!

:-)

Rahmad Mat said...

nice design bro..

Arry Rennwood said...

Nmpk mnarik..tringin gk..hehe..comel2 belaka..:)..

ayut said...

singgah sini dr tmpt remy...tgk2x doodle jap.. :)) cantik + cute la... ^^

Nurrul said...

Cantik.. Design alif semua kreatif dan loading pun laju.. suka tengok.

3no gr33ny said...

hasil tangan sahabat Alif sangat memuaskan =)

ana said...

cm ne nak tempah yer..sb header kat sni sgat kreatif dan cantik laa..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support