learn wisdom by reflection, imitation and experience

Ubah Selera



Assalamualaikum.....sihat semua???

Pertama sekali alif ingin mohon maaf kerana tertunda pemberian dudel. Alif tahu ramai yang sedang menanti giliran masing-masing kan???? Dua tiga hari ni alif sibuk sikit dengan persiapan untuk kemasukan semester baru. Selepas ini jadual harian alif akan makin padat dan alif mungkin akan lebih banyak habiskan masa untuk study. Walau apapun, alif akan sentiasa mencari peluang masa untuk tunaikan kesemua permintaan dudel sepertimana yang telah alif janjikan...

Sempena tahun baru dan semester baru, alif nak ubah tema warna blog alif kepada hijau kerana warna ni membuatkan alif lebih segar dan tenang untuk tempuhi hari-hari yang mendatang. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita semua ye...


Share:

19 komen:

Remy hazza said...

alif.....
ohsem gila...... remy tak sempat nak balas email..... nanti monday remy emailkan...sebab guna email company...... btw....
header baru memang menarik......

Arry_RennwoodBlogerBoy said...

comel belaka doodle yang Alif buat utk kwn2..hehe..:D..

Hanim Irsyad said...

comel sangat tau. saya jeles! :))

Sherlyanna angiela Martin said...

cantiknya blog.. saya memang minat warna green ni.. saya cemburu la.. hehe.. apapun kami semua minta maaf kalau kami banyak menyusahkan.. hehe ^^

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik ja blog ni.. :)

deno said...

wah heaader baru! menarik!^^

ain mahsuri ismail said...

saya nak doodle saya! saya nak doodle saya!!

najiah shaharain said...

kenpa comel sgt nie..hukhuk

NAL said...

sangat2 ohsem..terbaek la alif..

plain83 said...

uih rambut versi cendawan... comei gitu ^^

plain83 said...

'akak plain83/ di sini, bukan 'abang plain83' yer alif, hahah ^^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

suka gilos rambut dia.. gay bing bang eh

Noor said...

tomey la header dia!! dah follow sini.jmput join 1st segmen sy!!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

cci said...

cute header tu... ^_^

Nasuha said...

comel blog..

TiranaAduka said...

salam kenal alif
Nak jugak cam remy hazza.cantik la alif buatkan dia punya.

Nurrul said...

Header sgt comel.. Alif guna ps ke ? Geramnya tengok.. bunga2 daun2.. mmg segar.. ^^

irul said...

memang menarik la design tu..

3no gr33ny said...

hijau memang menenangkan =)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support