learn wisdom by reflection, imitation and experience

My First Trial

Salam.. 

Horey... baru sempat nak update pasal keje-keje seni ni. Nak eksyen sesuatu jap lah...

Akhirnya gadget idaman yang telah lama dinantikan menjadi milik alif...hihihi... Inilah gadget yang bernama "Pen Tablet" (pen & touch) dari jenama Wacom Bamboo...huhuhu... memang teruja betullah walaupun masih tak pro menggunakan benda alah ni. insyaallah akan mahir suatu hari nanti..

alhamdulillah...



sepadan ke dengan laptop "free" nih??? hihi

unboxing time !!!!!!

permukaan tablet yang best bagaikan menulis di atas permukaan kertas..!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


* first drawing  for beloved nephew, Nadia Syazneen.



Harap-harap lepas ni akan ade banyak masa yang free untuk memahirkan diri menggunakan gadget yang serba canggih ni. Tak sabar nak tunggu cuti semester...





Share:

13 komen:

irul said...

makin banyak la karya lawo2 pasni dapat dibuat..

deno said...

comel!! :)

Qarr Jalil said...

pergh..

boleh jadi vector designer yang berjaya ni

how much the price?

yayaa said...

mm cumel...jeles sbb sy xreti buat..:(

Remy hazza said...

comel nyer.....
untunglah alif yg kreatif nie....

Teena Tna said...

Kreatif laa, nk jugak, hehe

Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa@blogspot.com

alif ismail said...

@irul insyaallah... hihihi itu pun kalau sempat buat irul..

alif ismail said...

@deno comey cam tuan die ke?? hikhikhik

alif ismail said...

@Qarr Jalil insyaallah, coming soon... tp xleh lawan qarr kowt..huhu..

alif ismail said...

@yayaahah, boleh belajar kat youtube cara2 wat doodle k..hihi

alif ismail said...

@Remy hazzaalhamdulillah... anugerah Illahi sekadar pinjaman...

alif ismail said...

@Teena Tna terima kasih!!!

3no gr33ny said...

wahhh..hebat!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support