learn wisdom by reflection, imitation and experience

Menyepikah?

Assalamualaikum w.w


        Rasanya sudah lama alif tak aktif berblog semenjak bulan Oktober lagi. Walaupun terdetik dihati ni nak aktif berblog, tetapi apakan daya masa sangat mencemburui. Alhamdulillah musim test 2 sudah berakhir, kini tiba giliran untuk menanti ketibaan Final Exam yang dijadualkan bermula pada 30 Disember ini. Segala persiapan insyaallah akan dibuat dalam masa terdekat kerana masih terdapat sisa assignment dan report yang masih belum dihantar.

      Cuti semester kali ini pun alif tak boleh nak berapa enjoy sangat sebab alif akan mula menjalankan latihan praktikal (on-campus training) selama 3 minggu. Jadi, angan-angan untuk aktif berblog terpaksalah ditunda lagi ke satu tarikh yang masih belum pasti. Insyaallah kalau ade peluang dan masa alif akan cuba updatekan segala yang tertinggal terutama ruangan "Sihat Sokmo" dan doodle yang alif rasa dah terlalu lama sangat dibiarkan tanpa kata-kata...huhuhu...

      Baiklah, alif pun kene ke kuliah sekarang. Hujung-hujung kuliah ni sayang nak memonteng sebab lecturer mungkin akan bagi tips exam walaupun tak berapa nak membantu sangat...hihihi.... minta diri dulu ye kawan-kawan blogger...jaga diri....salam...


Share:

4 komen:

anamizu said...

slmt berkuliah Alif ;)

Remy hazza said...

salam alif.....
abg lagi ler lama tak berblog nie..... hu3.... busy memanjang...

Marou Apple Hijau said...

samalah dengan BBL. final exam start 30hb. baru plan nak sambut new year kat kl

Nur Hamizah said...

Biatuffiq wannajah fil imtihan abang alif :D Semoga abang alif dan rakan-rakan berjaya dengan cemerlang dan diredhai oleh Allah :) Aamiin

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support